Subvencions per a entitats, associacions i col·lectius de Breda 2022

L'adjudicació es resoldrà a través d'un concurs de concurrència competitiva

Ajuntament de Breda
Ajuntament de Breda | NBM / arxiu
Redacció
15 de febrer del 2022
Actualitzat a les 9:23h
L'Ajuntament de Breda ha obert la convocatòria de subvencions per a activitats desenvolupades per entitats, associacions i col·lectius del municipi per a l'any 2022. El termini de justificació d'activitats no engloba l'any natural, sinó que serà des del desembre del 2021 fins el novembre del 2022, per així facilitar la feina a les entitats, col·lectius i associacions en termes fiscals i burocràtics. Les sol·licituds es podran presentar fins el proper 31 de maig.

L'adjudicació de subvencions es resoldran a través d'un concurs de concurrència competitiva. A través d'un complet barem de puntuacions es determinaran els adjudicataris d'aquestes subvencions i les quantitats que es perceben en cada cas. Aquest barem es basa en criteris concrets, com per exemple l'antiguitat, el número de socis, el suport que ofereixen a l'Ajuntament en l'organització de festes populars, o altres aspectes com el foment de valors que afavoreixin la integració, la solidaritat i la diversitat, el hàbits de vida saludables, o la promoció turística i econòmica del municipi.

Amb una puntuació màxima de 100 punts, les puntuacions menors de 15 quedaran excloses de subvenció, mentre que les puntuacions entre 15 i 49 tindran dret a una subvenció única de 150 euros. A partir de 50 punts queda determinada la quantitat a percebre en funció de la puntuació final, amb un màxim de 3.000 euros.
 
Per altra banda, l'import de la subvenció mai serà superior al 80% del pressupost presentat. Pel que fa a l'entrega, es farà en dos pagaments: el primer correspondrà al 70% de la subvenció atorgada i es lliurarà en el termini màxim d'un mes des de la resolució favorable. El segon pagament, amb el 30% restant, es farà efectiu després de la justificació correcta i deguda de l'activitat.