La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny preparara nous projectes de defensa de l'espai natural

Ha programat per al 26 de febrer una jornada de debat amb la proposta d'alternatives de treball per a defensar-lo

Parc Natural del Montseny, a Collformic
Parc Natural del Montseny, a Collformic | Jordi Purtí
Redacció
14 de febrer del 2022
Actualitzat el 15 de febrer a les 9:48h
El Montseny Resisteix. Aquest és el títol de la jornada que impulsa la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM), dissabte vinent a l'edifici multifuncional del municipi de Montseny. Una jornada per a presentar nous projectes amb la finalitat de seguir defensant el Parc Natural del Montseny, una vegada ha millorat la situació sanitària que setmanes enrere va impedir portar-la a terme. Des de la CSM diuen que "amb la supressió de la major part de les mesures de distanciament social, creiem que és arribat el moment de recuperar la iniciativa".
 
L'acte pretén combinar el relat sobre la situació actual d'aquest espai natural i les amenaces que l'envolten, amb la proposta d'alternatives de treball per a defensar-lo. També serà un espai per reivindicar-se per les lluites que han dut a terme en els darrers vuit anys. Però també hi haurà espai per a la festa amb tast de productes del Montseny.
 
Per assistir-hi és imprescindible omplir el formulari abans del 20 de febrer que es pot trobar al web de la coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny: www.salvaguardadelmontseny.cat