«Veniu a mi. La Passió de Llinars del Vallès» es representarà quatre dies el mes d'abril

En aquesta edició 2022 el Teatre Auditori recupera tot el seu aforrament

Torna Veniu a mi, La Passió de Llinars del Vallès
Torna Veniu a mi, La Passió de Llinars del Vallès | Nina A Hausmann
Redacció
12 de febrer del 2022
Actualitzat el 17 de febrer a les 17:22h
El grup Till-Tall Teatre de Llinars del Vallès ja fa dies que està promocionant una nova edició de la representació de Veniu a mi. La Passió de Llinars, sense cap mena de dubte la més significativa de les que es puguin representar al Baix Montseny. Una Passió, amb guió i direcció de Reyes Barragán, escrita amb llenguatge fresc, actual i amb el tret diferencial que s'explica des d'un punt de vista femení.

La Passió de Llinars del Vallès aconsegueix un apropament entre el públic i els actors que permet descobrir de nou el missatge original de Jesús. Té, doncs, un aire de primer anunci cristià que li proporciona novetat i actualitat.

En aquesta edició 2022 es representarà els dies 2,3,9 i 10 d'abril a les cinc de la tarda al Teatre Auditori de Llinars del Vallès. Qui ho desitgi ja pot adquirir l'entrada. És la primera escenificació de la Passió des de l'inici de la pandèmia que es podrà fer amb tot l'aforament. L'any passat només van poder-hi participar vint actors i actrius, d'acord amb el protocol Covid. Enguany dalt de l'escenari ja n'hi participaran més d'una cinquantena. 



La directora de l'obra, Reyes Barragán, explicava en una entrevista concedida a NacióBaixMontseny ara fa un any, la importància del punt de vista femení "En els Evangelis llegim clarament que les dones hi són però no se'ls dona nom. Se sap que hi anaven, que hi eren, que molts dels deixebles eren casats i algunes dones anaven amb Jesús".