L'actor d'Arbúcies Jordi Ferragut entre els escollits per representar 'Terra Baixa'

Ha superat el càsting del programa El Llop de TV3 i representarà el paper de Tomàs

Jordi Ferragut interpretant Tomàs durant el càsting de Terra Baixa
Jordi Ferragut interpretant Tomàs durant el càsting de Terra Baixa | El Llop TV3
10 de febrer del 2022
Actualitzat el 16 de febrer a les 10:23h
El veí d'Arbúcies, Jordi Ferragut, és una de les onze persones que integren el grup d'actors i actrius de la companyia sorgida del programa El Llop de TV3 que condueix l'actor i director de teatre, Àngel Llàcer. Aquest dimecres es va conèixer la decisió final després d'algunes setmanes de càsting i Jordi Ferragut ha estat escollit per representar el paper de Tomàs de l'obra Terra Baixa, d'Àngel Guimerà.

L'actor arbucienc ha anat superant les fases. Primer ser admès al Laboratori Teatral instal·lat a Món Sant Benet i després disputar-se el paper amb dos candidats més. Ferragut (Fut com el coneixen a Arbúcies), ha expressat amb una piulada el seu agraïment i la seva alegria  per haver aconseguit el paper, una vegada se li ha encès la llum verda, "un somni fet realitat".
  Actor de Teatre Centre Arbúcies i Teatre Sant Hilari i director de MaçaTeatre, va presentar la seva candidatura després de la crida que es va fet a tots els actors amateurs de Catalunya per formar part de la nova companyia que representarà Terra Baixa amb els recursos d'una producció professional. A partir d'ara, veurem com l'equip que ha superat el càsting assajarà durant dos mesos fins a representar l'obra. La intenció és de voltar per Catalunya per formar la companyia i viure tot el procés d'assajos fins al dia de l'estrena.
Arxivat a