Jutgen un lladre multireincident que s'enfronta a 7 anys de presó per robar a una segona residència de Riells i Viabrea

L'acusat nega els fets i diu que l'empremta localitzada en una ampolla la devia deixar anant a comprar al súper

D'esquenes el lladre multireincident durant el judici
D'esquenes el lladre multireincident durant el judici | Marina López /ACN
Redacció
08 de febrer del 2022
Actualitzat a les 17:52h
L'Audiència de Girona ha jutjat aquest dilluns un lladre multireincident que s'enfronta a 7 anys de presó per robar a una casa de segona residència d'una urbanització de Riells i Viabrea entre el 12 i el 13 de gener del 2017. Segons la fiscalia, va entrar al domicili forçant una finestra i es va endur radiadors, maquinària de jardineria, electrodomèstics, parament de la llar i ampolles de vi.

L'acusat nega els fets i diu que l'empremta localitzada en una ampolla devia provenir d'haver-la tocat al súper quan havia anat a comprar, perquè vivia en una casa propera. La defensa demana l'absolució i, en cas de condemna, vol que li apliquin atenuants de dilacions indegudes i de drogoaddicció.

La fiscalia l'acusa d'un delicte de robatori amb força en casa habitada amb l'agreujant de reincidència perquè l'acusat acumula tres condemnes prèvies, d'entre els anys 2014 i 2016, per robatoris. Xifra en 871 euros l'import dels objectes robats i quantifica en 370 euros els desperfectes causats forçant la finestra i el traster i intentant rebentar la porta d'entrada a la casa. El propietari de la casa ha explicat al judici que no anava a la segona residència des del setembre i que es va assabentar del robatori per l'avís d'un veí.

El judici, que s'ha fet a la secció quarta de l'Audiència de Girona, ha quedat vist per a sentència.
Arxivat a