El PTT de Sant Celoni entre els finalistes als premis «Ètica i Ciència» que atorga la Fundació Grífols

El centre celoní participa amb un projecte sobre Resistència Antimicrobiana elaborat en col·laboració amb l'Institut de Salut Global de Barcelona

Sax Sala, Centre d'Ocupació i Formació del Baix Montseny
Sax Sala, Centre d'Ocupació i Formació del Baix Montseny | NBM / arxiu
Redacció
06 de febrer del 2022
Actualitzat a les 0:40h
El PTT de Sant Celoni es troba entre els 5 finalistes als premis "Ètica i Ciència" que la Fundació Grífols atorga cada any entre els centres d'ensenyament participants que fomentin la sensibilitat i la reflexió dels alumnes al voltant de les implicacions ètiques de la ciència, la recerca científica, la tecnologia i la societat. El centre celoní participa amb un projecte sobre Resistència Antimicrobiana elaborat en col·laboració amb l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).

La Fundació Grífols atorga tres premis en aquest certamen, per valor de 5.000, 2.500 i 1.000 euros, respectivament, al qual poden optar tots els centres d'ensenyament d'Espanya que imparteixin Educació Primària, ESO, Batxillerat, Educació Especial o Formació Professional. Els noms dels premiats es donaran a conèixer el 15 de febrer, però, en tot cas, el fet de trobar-se entre els 5 finalistes ja té un gran mèrit.

Arxivat a