El nou Centre d'Atenció Primària de Riells i Viabrea ja és en funcionament

Construït en una superfície de 566 m2 disposa de 10 consultes

Els veïns i veïnes de Riells i Viabrea ja disposen d'un nou CAP
Els veïns i veïnes de Riells i Viabrea ja disposen d'un nou CAP | Aj Riells i Viabrea
Redacció
01 de febrer del 2022
Actualitzat a les 9:32h
Aquest matí el nou consultori de Riells i Viabrea ha començat la seva activitat donant assistència i servei sanitari als veïns i veïnes del municipi. L'horari és de dilluns a divendres de 8h a 15h, i els dimarts i dijous s'amplia l'horari fins a les 20h.
 
El CAP es troba ubicat al carrer de Baix s/n. Amb el canvi de centre, la població guanya en qualitat de l'atenció que s'hi presta i en comoditat atès el tipus d'infraestructura i nous espais.
Sobre una superfície total construïda de 566 m2, la nova instal·lació disposa de serveis com
zona d'atenció a la ciutadania i àrea administrativa, àrea de medicina general, consultes per a medicina, infermeria i pediatria, sala d'espera pròpia; àrea polivalent que inclou una sala de tractaments, consulta de llevadora i sala d'espera.
 
En total, 10 consultes. El nou centre també disposa d'una sala d’educació maternal, a més dels espais propis per a l’ús del personal, magatzem i zones d’instal·lacions. L'Ajuntament de Riells i Viabrea afirma que aquest nou servei actualitzat podrà garantir una millor assistència sanitària per l'ampliació dels espais i l'atenció mèdica
Arxivat a