La tercera edició dels Premis Projecta't guardona l'escultora ceramista de Breda Cécile Ribas

Els concedeix la Diputació de Girona en el marc del programa CO-CREIX

Cécile Ribas, una de les guardonades als Premis Projecta't de la Diputació de Girona
Cécile Ribas, una de les guardonades als Premis Projecta't de la Diputació de Girona | Diputació de Girona
Redacció
31 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:14h
La Diputació de Girona ha lliurat aquest divendres els guardons de la tercera edició dels Premis Projecta't, una iniciativa de suport a les empreses que s'emmarca en el programa d'emprenedoria CO-CREIX i que rep el finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). La finalitat dels premis és impulsar els projectes empresarials de la demarcació de Girona tot posant a l'abast dels equips guanyadors un ventall d'experts que els ofereixen suport i assessorament personalitzat perquè assoleixin els objectius de creixement esperats per al 2022. 

Entre les vuit iniciatives premiades hi ha l'escultura ceramista de Breda, Cécile Ribas que en els propers sis mesos treballarà amb consultors experts per definir l'estratègia a seguir per assolir els objectius de creixement marcats per a aquest any 2022. El seu objectiu és connectar amb intermediaris del món de l'art per accedir a nous segments de mercat i que busca un expert que l'ajudi a internacionalitzar-se, sense deixar de banda el mercat nacional. 

L'acte d'aquest divendres ha estat la culminació del treball realitzat per tots els guanyadors i ha comptat amb la presència del diputat delegat de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local, Jordi Camps. 

Les altres empreses guardonades són Iniciaserveis, Tengui, Girona Secreta, Blaudeblaus, Ciner, Intertoto i Cooperativa Kloosiv