Mossos d'Esquadra i Policies Locals del Vallès Oriental denuncien 42 persones per infraccions de trànsit

A l'operatiu conjunt hi han participat les policies locals de Llinars del Vallès i Santa Maria de Palautordera

Un dels controls portats a terme aquest cap de setmana al Vallès Oriental
Un dels controls portats a terme aquest cap de setmana al Vallès Oriental | Mossos Esquadra
Redacció
31 de gener del 2022
Actualitzat a les 10:37h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Granollers amb agents de la Unitat de Drons, de Trànsit i efectius d'ordre públic dels Mossos d'Esquadra, en coordinació amb les Policies Locals de diversos municipis del Vallès Oriental com Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles, l'Ametlla del Vallès, la Garriga, Llinars del Vallès, Montornès, Lliçà d'Amunt, Cardedeu i Santa Maria de Palautordera, han dut a terme un dispositiu conjunt en municipis de la comarca a conseqüència d’un increment de concentracions il·legals i massives de vehicles detectades especialment les matinades del caps de setmana.
 
L'operatiu policial conjunt ha consistit en el control d'accessos als polígons industrials i de mobilitat a les vies principals i secundàries dels municipis d'aquest municipis vallesans.
En aquesta zona ha estat freqüent l'incompliment de la normativa de trànsit, especialment pel que fa a concentracions nocturnes de diversos vehicles, la infracció de les ordenances municipals de civisme dels diversos ajuntaments amb consum de begudes alcohòliques a la via pública a més d'alguns actes d'incivisme que han provocat molèsties veïnals. Tot això s'ha produït en un context d'incompliment de les mesures sanitàries vigents pel que fa a la contenció de la Covid.

200 vehicles controlats
 La coordinació entre els cossos policials ha estat determinant i el dispositiu ofereix el següent balanç:
- 200 vehicles controlats
- 42 denúncies per infraccions a la normativa de trànsit (no disposar de la ITV en vigor, plaques de matrícula tapades, manca de llums, documentació de vehicles o conductor sense carnet.)
- Una persona denunciada per alcoholèmia positiva penal amb immobilització del vehicle
- Dues denúncies per consum o tinença de substàncies estupefaents
- Una denúncia per tinença d'armes