La Clau i Som del Montseny impulsen el cicle musical Simbiòtic a Sant Celoni

Les dues organitzacions ja han revelat el cartell de gener a maig

Neix a Sant Celoni el cicle musical Simbiòtic
Neix a Sant Celoni el cicle musical Simbiòtic | Simbiòtic
Redacció
27 de gener del 2022
Actualitzat a les 15:53h
Sant Celoni està d'enhorabona, ja que neix al poble un nou cicle musical per donar cabuda a la prominent escena musical del Baix Montseny i a propostes de petit format i de qualitat d’arreu de Catalunya. Davant la gran dificultat que té Sant Celoni per oferir espais amb música en directe i de qualitat, les dues entitats manifesten "una gran il·lusió per oferir una programació que cobreixi una necessitat del poble".

La periodicitat dels concerts serà mensual, concretament a l'últim cap de setmana de mes a les 20:30 a la sala polivalent de La Clau. Ambdues entitats manifesten l'alegria de compartir "equipament, escena musical i sumar forces per construir una relació mútua que permeti fer créixer la cultura al Baix Montseny". Per facilitar que tothom que vulgui pugui accedir al concert, l'organització opta pel sistema de taquilla inversa. Cada espectador paga l’entrada al final del concert en funció de l'espectacle que ha vist i, sobretot, de les seves possibilitats, de manera que ningú queda exclòs. Una petita part del que es recapta serveix per cobrir les despeses tècniques i la resta va destinat als músics, que, per valorar la seva feina, tenen un catxet assegurat per part de l’organització.

El primer concert serà el dissabte 28 de gener a càrrec de Valentina & The Electric Post. Es tracta d'un duo de pop íntim amb tocs electrònics integrat per Valentina Risi i per Ildefons Alonso. A La Clau presentaran el seu segon disc The Line. Posteriorment, el 25 de febrer, El President i l'Alcalde faran les delícies amb un espectacle irreverent i inclassificable en què es combina la tradició i la modernitat. El projecte el lideren dos músics habituals del Baix Montseny com són Càndid Coll i Marçal Calvet.

El mes de març comptarà amb els aires brasilers del trio Os 3 Parceiros, amb Wagner Pa, Fernando Redondo Miranda "Dinky" i el celoní Mau Boada. Marçal Calvet repetirà a l'abril juntament amb Clara Poch. Els montsenyencs presentaran l'àlbum Fortuna, un projecte experimental que ha rebut el suport de la crítica i reconeixements com ser finalistes del premi Miquel Martí i Pol per la versió Ací em pariren i ací estic de Vicent Andrés Estellés. Finalment, el maig serà el torn de la proposta de Cueva Mapache i el seu Rock and Roll.
 
Arxivat a