L'Ajuntament d'Arbúcies inverteix en 4 anys 365.000 euros a l'escola pública Dr. Carulla

Des del 2018, s'han reformat tres lavabos i actualitzat instal·lacions i subministraments

Escola Dr Carulla d'Arbúcies
Escola Dr Carulla d'Arbúcies | Aj Arbúcies
Redacció
22 de gener del 2022
Entre obres de manteniment i inversions, l'Ajuntament d'Arbúcies ha destinat un total de 365.179, 48 euros a l'Escola Dr. Carulla en els últims quatre anys amb l'objectiu de millorar i posar al dia un edifici que té més de 40 anys.
 
Els principals treballs que s'han realitzat al centre des del 2018 són la rehabilitació de tres lavabos, així com la substitució de radiadors, nova instal·lació de biomassa. També s'hi ha fet inversions més modestes com ara la substitució d'utensilis i mobiliari per la cuina o la col·locació de sorrals nous per a l'alumnat, com també diversos treballs de pintura a les aules.
 
Per altra banda, la direcció de l'escola i la Regidoria d'Educació i Ensenyament estan treballant conjuntament per planificar les accions que es duran a terme aquest 2022 que, principalment, consistiran en la reforma d'un quart lavabo i la substitució de les persianes de per tal de garantir l'eficiència energètica a les aules.
 
El regidor d'Educació i Ensenyament, Jaume Salmeron, ha assenyalat: "“La voluntat del nostre equip de govern és seguir posant al dia i un edifici com el de l'Escola Dr. Carulla, que té més de 40 anys i amb moltes mancances". "Es continuarà invertint any rere any per a l'actualització i conservació del centre en coordinació amb la direcció del centre", afegeix Salmeron.  
 
Arxivat a