El Castell de Montsoriu passa a la final del programa «Batalla monumental» de TV3

Un 57% dels espectadors han donat suport a la principal fortalesa gòtica de Catalunya

Redacció
21 de gener del 2022
Actualitzat el 18 de febrer a les 10:54h
El castell de Montsoriu, la força del territori
El castell de Montsoriu, la força del territori | Beldtz
El Castell de Montsoriu és el primer monument que passa a la final del programa «Batalla monumental de TV3, en un ajustat duel entre fortaleses inexpugnables, i amb el suport del 57% dels vots dels espectadors.

El duel de fortaleses s'ha dirimit entre el Castell de Montsoriu i el Castell de Mur (Pallars Jussà). El programa per donar a conèixer els dos monuments va encetar, dijous de la setmana passada, la nova temporada del programa televisiu i durant tota la setmana els espectadors han tingut l'oportunitat de votar a través de les xarxes socials.

El Castell de Montsoriu, la principal fortalesa gòtica de Catalunya ha passat a la final i espera rivals que sortiran de la "Batalla de les muralles", la "Batalla modernista", la "Batalla de la fe", i la "Batalla de batalles".

Des del territori s'ha agraït la participació dels espectadors que han votat a favor del Castell de Montsoriu i ara ja comença la campanya per guanyar adeptes de cara a la final i fer bo l'eslògan "Montsoriu, la força del territori". La participació en el programa dona opció a convertir-se en el monument favorit dels catalans.