El PSC de Sant Celoni celebra que el municipi rebrà de l'Estat 4 MEUR, un 17% més que l'any passat

Els socialistes exigeixen que s'aprofiti aquest increment en els ingressos per a portar a terme inversions que de veritat vagin enfocades a millorar el dia a dia dels ciutadans de Sant Celoni

Façana de l'Ajuntament de Sant celoni
Façana de l'Ajuntament de Sant celoni | NBM / arxiu
Redacció
20 de gener del 2022
Actualitzat a les 10:04h
Els Pressupostos Generals de l'Estat, recentment aprovats a les Corts, contemplaven una pujada del 13% dels lliuraments a compte per part de l'Estat als municipis. En el cas de Sant Celoni l'increment és del 17% respecte l'any passat, la qual cosa es tradueix en que l'Ajuntament disposarà per a l'any 2022 de 4.391.000 euros procedents de les arques de l'Estat, que podrà invertir a millorar la vida dels celonins i celonines.

Des del PSC celebren el compromís del Govern d'Espanya amb els municipis i els seus ajuntaments, que tants notables esforços han hagut de realitzar durant la pandèmia de la Covid-19.

Des del PSC exigeixen que s'aprofiti aquest increment en els ingressos per a portar a terme inversions que de veritat vagin enfocades a millorar el dia a dia dels ciutadans de Sant Celoni, o a executar mesures enfocades a donar un cop de mà al teixit econòmic local i a les famílies, per tal d'assolir la recuperació completa dels estralls causats per la pandèmia.

Els socialistes manifesten que, disposant de més de 600.000 euros respecte l'any passat, "ja no és vàlida l'excusa de la reducció dels ingressos per la desaparició dels peatges". Cal aprofitar aquests recursos per a millorar el servei de neteja viària o de recollida d'escombraries o per tal de facilitar l'arribada dels ajuts al comerç local, que amb tanta parsimònia s'han gestionat per part de l'Ajuntament, remarquen des de les files socialistes.
Arxivat a