coronavirus

El CAP de Sant Celoni obrirà un punt de vacunació els dissabtes i diumenges a partir del 22 de gener

El Palau d'Esports de Granollers reobrirà dilluns com a punt de vacunació

per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 12 de gener de 2022 a les 11:11 |
Vacunació d'un adolescent al Palau d'Esports de Granollers. | APICS Metropolitana Nord
El Palau d'Esports de Granollers reobirà dilluns que ve, dia 17, com a punt de vacunació contra el coronavirus. Segons ha confirmat Salut, l'equipament servirà per punxar la població adulta (majors de 12 anys) i els infants (de 5 a 11 anys) del territori.

En aquesta nova etapa hi haurà 12 punts de vacunació, zona de recepció i acreditació i zona d’observació per a després de l’administració de la vacuna. Els circuits d’adults i d’infants estaran diferenciats, amb una entrada específica per a cada un pel carrer Voluntaris 92.


Pel que fa a les vacunes, en el cas dels adults s’administraran primeres dosis a persones que encara no estiguin vacunades, segones dosis pendents i dosis de reforç als col·lectius prioritzats: majors de 40 anys i vacunats amb AstraZeneca o Jansenn de qualsevol edat.

La previsió és administrar fins a 4.000 dosis diàries, però Salut ja ha advertit que "el ritme de vacunació dependrà en tot moment de la quantitat de vacunes disponibles".


Totes les persones que es vulguin vacunar hauran de demanar cita a vacunacovidsalut.cat.

Aquesta zona de vacunació obrirà de dilluns a dissabte, de les 9 del matí a les 13.30, i de les 15.00 a les 20.00. Els diumenges obrirà de les 9.00 a les 13.30 i no afectarà l’activitat habitual de la instal·lació.


D'altra banda, a partir del dia 22 de gener s’obrirà un nou punt al CAP Sant Celoni, que funcionarà els dissabtes i diumenges, on es vacunarà la població adulta.

Amb aquesta reordenació, els punts habilitats al CAP Sant Miquel de Granollers, al CAP Corró d’Avall de les Franqueses del Vallès i al CAP Plana Lledó de Mollet deixaran d’estar operatius com a punts de vacunació poblacionals. 


Altres notícies que et poden interessar

​​​
​​​
​​​


​ 


 

Participació