El PSC qualifica Sant Celoni de «drama» pel desbordament dels contenidors de paper i cartró

El govern municipal de Junts i ERC explica totes les actuacions que s'han fet des del dia Reis per mantenir un poble "més net, cívic i sostenible"

Aspecte d'un dels contenidors desbordats el 10 de gener
Aspecte d'un dels contenidors desbordats el 10 de gener | PSC Sant Celoni
Redacció
12 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:18h
"Sant Celoni és un drama", així és com ha qualificat el portaveu del Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, el desbordament que aquests darrers dies, després de Reis, hi ha hagut en els contenidors de paper i cartró. Les queixes del portaveu socialista són perquè s'ha trigat gairebé cinc dies en fer la recollida "el dia 10 de gener els contenidors encara eren plens del tot".

El PSC de Sant Celoni i la Batllòria considera que el govern municipal de Junts i ERC segueix demostrant que és "incapaç" de tenir un poble net i recorden, una vegada més, que aquest any 2022 al municipi es pagarà la recollida d'escombraries un 25 per cent més cares que no pas l'any 2021. "No és un problema d'incivisme de la gent, és una qüestió que el govern no fa les coses com cal", assegura Vallhonesta.

Per la seva banda, l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, ha reconegut problemes de desbordament del cartró a les zones de contenidors -a part d'altres tipus d'abocaments-. En aquest sentit, davant la previsió de l'increment de residus manifesta que ja s'havien previst actuacions de reforç que "malauradament han trigat més del que voldríem en tenir tota la situació en ordre", situació que s'ha complicat per temes de baixes Covid.

Garcia remarca que el dia de Reis a la tarda es va contractar un servei extraordinari de l'empresa de neteja, el divendres 7 de gener quatre peons extres van fer neteja de desbordaments, el dilluns 10 de gener tres peons extres i ahir dimarts 11 de gener es va fer un servei extraordinari de neteja de 8h a 14 i tarda de 15h a 19h amb dos peons de reforç a la tarda. "Seguim treballant per un Sant Celoni més net, cívic i sostenible", ha dit l'alcalde de Sant Celoni. L'Ajuntament ha publicat a les xarxes socials un seguit d'imatges de diverses zones de contenidors amb l'abans (desbordat) i el després (net).
 

L'Abans i el després d'un dels contenidors de paper i cartró de Sant Celoni Foto: AJ Sant Celoni



 
Arxivat a