Sant Antoni de Vilamajor recupera la Festa Major d'hivern

Se celebrarà del 14 al 17 de gener amb una programació que inclou una sortida medieval en el bicentenari de la creació del primer ajuntament de la Vilanova de Vilamajor

Gegants de Sant Antoni de Vilamajor
Gegants de Sant Antoni de Vilamajor | NBM / arxiu
Redacció
12 de gener del 2022
Actualitzat el 13 de gener a les 15:16h
Sant Antoni de Vilamajor recupera la Festa Major d'hivern en honor al patró Sant Antoni Abad, després d'un any sense poder realitzar-la a causa de la pandèmia ocasionada per la Covid-19. Durant elsdies 14, 15, 16 i 17 de gener de 2022 s'ofereix un programa d'actes adaptat a la situació actual i seguint la normativa vigent de celebració de festes major, adaptant les propostes en ubicacions exteriors i en hores diürnes.

Una altra novetat és que no cal fer reserva prèvia d'entrada ni registres d'entrades, tot i que tots els actes són amb aforament limitat i per ordre d'arribada fins a exhaurir els seients disponibles.

El programa ofereix una varietat d'actes per a tots els gustos: màgia, música, esport, caminades, correfoc, gegants, espectacles infantils, sortida medieval, entre d'altres. També hi haurà disponible la fira d'atraccions a la plaça del Mercat. 

A més, les entitats del poble recuperen les propostes adaptades i es podrà gaudir d'un espectacle de gegants a càrrec de la Colla gegantera de SAV, d'una carretillada infantil dels Bocs i Diables Vilamajor, la Ruta de les Ermites a càrrec dels Caminaires, la cursa infantil de Movit i la tradicional trobada Clan de Clàssics.

Algunes de les entitats, com la Biblioteca Joana Raspall i Juanola, la Coral Lo Rossinyol, Indòmit Teatre i l'Ateneu Popular, han hagut d'ajornar o anular les seves propostes, ja que no eren compatibles en espais exteriors.

Coincidint amb l'any de celebració del bicentenari de la creació del primer ajuntament de la Vilanova de Vilamajor (denominació per la qual es coneixia, i encara avui dia és coneix, al municipi de Sant Antoni de Vilamajor), es durà a terme la primera activitat amb motiu dels actes programats per enguany. Una sortida medieval per coneixer el passat del municipi, la seva història i els seus racons.

Tota la informació a: www.santantonidevilamajor.cat