Les notícies més llegides el 2021 a NacióBaixMontseny

A les preferències dels lectors del diari hi ha peces sobre ensenyament, successos, Covid, cinema, medi natural i una entrevista

Nevada a Santa Fe del Montseny
Nevada a Santa Fe del Montseny | Jordi Purtí
31 de desembre del 2022
L'any 2021 ha estat una època que es continua lluitant contra la Covid-19 que segueix marcant el dia a dia dels temps actuals. Un any, però, que bona part de la població ja s'ha vacunat amb una, dues o tres dosis. Els contagis, de tota manera, són a l'ordre del dia ja sigui per la variant Delta o l'Òmicron.

Sigui com sigui els lectors de NacióBaixMontseny.info han decidit que la notícia més llegida aquest any 2021 està relacionada amb un treball de recerca de segon de Batxillerat Científic. Els successos com la detenció d'agents de la Policia Local de Llinars del Vallès, el cos sense vida d'una dona trobat a Vallgorguina, la detenció de sis joves de Sant Celoni per agressions violentes o les multes en un control de trànsit al Parc Natural del Montseny han estat notícies amb un gran impacte mediàtic.

Altres notícies que mereixen estar entre les deu més llegides tenen un caire molt social com la vacunació del personal sanitari de la Fundació Hospital de Sant Celoni i la filmació d'una sèrie de Netflix al castell d'Hostalric, l'entrevista a Nativitat Pursals, que explica la seva vivència des d'una residència per a la gent gran, el reconeixement dels Mossos d'Esquadra en el Dia de les Esquadres del Vallès Oriental, a una sanitària de Sant Celoni, Núria Pujol i al regidor de Vallgorguina, Josep Terribas i, el protagonisme de dos veïns del Baix Montseny en un documental xinès.