Ingressen a presó tres homes que en van apunyalar dos més a les portes d'una discoteca de Llinars del Vallès

Els fets es remunten al 28 de novembre quan dos homes van resultar ferits per arma blanca, un d'ells de gravetat

Imatge d'arxiu d'una detenció
Imatge d'arxiu d'una detenció | Mossos d'Esquadra
Redacció
21 de desembre del 2021
Actualitzat a les 16:52h
Els Mossos d'Esquadra de la unitat d'investigació de Granollers van detenir el 16 de desembre tres homes per un delicte de lesions i per un altre de temptativa d'homicidi. Aquests fets estan relacionats amb una baralla a l'aparcament d'una discoteca de Llinars del Vallès on dos homes van resultar ferits amb arma blanca, un d'ells de gravetat.

Els fets es remunten a la matinada del 28 de novembre quan els agents van ser alertats d'una baralla que s'havia produït a les portes d'una discoteca i que havia deixat ferits a dos homes. Quan van arribar al lloc, els autors havien fugit i els agents van assistir les dues víctimes que van ser traslladades a l'hospital. Una d'elles va explicar als agents que els tres homes es van abraonar sobre el ferit més greu i que quan va apropar-se per ajudar-lo ell també va rebre una ganivetada.

Els tres autors van anar a buscar la víctima després que tinguessin una disputa dins la discoteca i van iniciar una baralla mentre l'amenaçaven de mort. La investigació va aconseguir relacionar als arrestats amb els fets després de parlar amb diversos testimonis i gràcies a les càmeres de vigilància.

Els tres homes van ser detinguts el 16 de desembre per un delicte de lesions i un altre de temptativa d'homicidi. Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Granollers el qual va decretar ingrés a presó pels tres.