Els vallesans David Soler i Joan Vidal premiats per l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna

El guitarrista de Sant Celoni s'endú el premi al millor disc i el bateria de Granollers guanya el de millor compositor

NacioGranollers.cat
19 de desembre del 2012
El bateria i compositor granollerí Joan Vidal.
El bateria i compositor granollerí Joan Vidal. | Joan Cortès
El bateria i compositor granollerí Joan Vidal. Foto: Joan Cortès

Els músics i compositors del Vallès Oriental David Soler i Joan Vidal van ser premiats aquest dimarts per l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, entitat cultural creada amb la finalitat d'agrupar els músics professionals de jazz i música moderna del nostre país. En un acte celebrat a Barcelona es varen repartir cinc premis, concedits en funció de les votacions dels propis músics membres de l’associació.

El guitarrista de Sant Celoni David Soler es va endur el premi al millor disc 2012 pel seu últim treball discogràfic, Botanicas, enregistrat aquest 2012 amb la seva banda Denga. Per la seva banda, el bateria granollerí Joan Vidal va guanyar el premi al millor compositor 2012, per la composició de l'obra Deptford Suite, presentada al 21è Festival de Jazz de Granollers l’any 2011, i enregistrada per Quadrant Records al 2012. Ambdós músics són convidats habituals tan als cicles com als festivals de jazz de Granollers.

A més a més, Marco Mezquida va ser distingit a músic de l’any. Duot (Albert Cirera & Ramon Prats) com a grup de l'any. I Pierre Bechet va rebre el premi especial de la Junta Directiva. 

El músic granollerí Joan Vidal presenta el seu primer CD a l'Auditori de Barcelona