Els 08470 de Sant Celoni recapten 25.300 euros per «La Marató»

A falta de tancar de manera definitiva la recaptació es consolida com la tercera millor aportació des de l'any 2010

La plaça de la Vila de Sant Celoni ha concentrat bona part de les activitats programades a benefici de La Marató
La plaça de la Vila de Sant Celoni ha concentrat bona part de les activitats programades a benefici de La Marató | Jordi Purtí
20 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:45h
El col·lectiu Els 08470 de Sant Celoni han recaptat, de manera provisional 25.300 euros, per a "La Marató" de TV3 i Catalunya Ràdio que es destinaran a la investigació de la salut mental. Aquesta quantitat suposa gairebé doblar la xifra aconseguida en l'edició de l'any passat -marcada clarament per la Covid-19- i, a falta de tancar-ho de manera definitiva, ja és la tercera quantitat més elevada des que l'any 2010 es va encetar l'estadística d'aquest col·lectiu que aglutina les activitats que s'organitzen per a "La Marató" a la capital del Baix Montseny. La xifra d'aquesta edició només és superada per la dels anys 2019 (36.611,50 euros amb diners de la rifa de Nadal inclosos) i l'any 2018 (28.318,23 euros).

Tot i viure encara sota l'amenaça de la Covid-19 Els 08470, que han expressat la seva satisfacció per la resposta de la ciutadania celonina, han aglutinat una trentena d'activitats solidàries que van començar el passat 7 de novembre. El gruix de les activitats es van concentrar ahir durant tot el dia a la plaça de la Vila amb gairebé una vintena d'iniciatives transversals portades a terme per entitats veïnals, culturals, esportives, educatives, comercials i particulars.

En l'edició d'enguany han impulsat activitats sota el paraigua del col·lectiu Els 08470 el Club Bàsquet Sant Celoni, la Biblioteca l'Escorxador, l'Esplai de Sant Celoni, Segur Dog, Lola Van - Jukebox, Mercat Municipal de Sant Celoni, Escola Cor de Maria, Club Tennis Montnegre, Escola Kid & Us, la Filmo del Baix Montseny, Escola i AFA Avet Roig, Parc Motor Vallgorguina, Diverslot, Colla Montnegres, Herboristeria Lídia, Associació de Veïn Illes Belles, Cash & Carry, Auto Servei Arenas, coixins solidaris NEC, Associació de Veïns Turó de la Mare de Déu del Puig, espurnes del Montseny, OMM-training, Timbalers de Sant celoni, Escola de Dansa Marga Pastells, Colla Bastonera Quico Sabater, Geganters i Gegants de les escoles del poble, DJ Ramon Sánchez, DJ Santi, DJ Pepe, DJ Marc Sánchez, DJ Boyu, Escola La salle i colla de diables de sant celoni i Dragonets d'espurnes del Montseny.

Queda pendent el dinar solidari que organitza Junts Sant Celoni i la Batllòria, que s'havia de celebrar ahir al bar del Teatre Ateneu i s'ha ajornat com a mesura de seguretat per no propagar la Covid-19. Està previst celebrar-lo el mes de febrer i, amb la qual cosa s'ajudarà a fer créixer la xifra dels 25.300 euros.
 
Arxivat a