Els Mossos d'Esquadra detenen sis joves per agressions violentes a Llinars i Santa Maria de Palautordera

Tots sis són veïns de Sant Celoni i els fets van passar els dies 2 de setembre a l'aparcament d'una discoteca de Llinars del Vallès i el 9 d'octubre per la Festa major del Remei de Palautordera

Els Mossos d'Esquadra han detinguts sis joves de Sant Celoni per agressions violentes
Els Mossos d'Esquadra han detinguts sis joves de Sant Celoni per agressions violentes | Mossos Esquadra
Redacció
16 de desembre del 2021
Actualitzat a les 19:25h
Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Granollers van detenir el passat 23 de novembre dos joves de 18 i 19 anys i un menor d'edat i el 25 de novembre tres joves de 19 i 20 anys tots veïns de Sant Celoni, com a presumptes autors de quatre delictes de lesions, una de les víctimes va patir diverses contusions i una fractura de mandíbula. Les detencions es van portar a terme en els seus domicilis.

Els fets es remunten al 2 de setembre al voltant de les 3 de la matinada en el pàrquing d'una discoteca del Polígon Industrial Collsabadell de Llinars del Vallès. Un jove es va apropar a dos nois i els va començar a donar conversa fins que es va enfadar amb ells sense cap motiu aparent i va marxar. Al cap d'una estona aquest jove va tornar amb un grup de deu joves més i van agredir molt violentament als dos nois.

El segon fet va succeir el 9 d'octubre a la festa major de Santa Maria de Palautordera. La situació va ser semblant a l'anterior, cap a les 3 de la matinada un jove es va apropar a dos nois buscant baralla un cop el van fer fora aquest va tornar a aparèixer amb un grup de deu nois i els van agredir violentament. Aquest cop van fer servir un puny americà i van deixar inconscient a una de les víctimes, que va ser ingressada per fortes contusions al cap.

Els Mossos d'Esquadra van començar una investigació per tal d'identificar el grup de joves i gràcies als testimonis, i el reconeixement fotogràfic es va poder identificar a sis dels presumptes autors de la pallissa. La investigació continua oberta i s'esperen més detencions.