Arbúcies, Breda, Hostalric i Sant Hilari ja saben l'habitatge de lloguer social que els caldrà en els propers 20 anys

Segons el Pla Territorial Sectorial de l'Habitatge del Departament de Drets Socials es troben situats en àrees preferents i no preferents

El lloguer social a les comarques gironines ha de créixer en els propers 20 anys
El lloguer social a les comarques gironines ha de créixer en els propers 20 anys | Roger Navarro
Redacció
13 de desembre del 2021
Actualitzat a les 16:31h
Les comarques gironines necessitaran 18.500 habitatges en els propers 20 anys per destinar-los a polítiques socials. Aquesta és una de les dades que es desprèn del Pla Territorial Sectorial de l'Habitatge del Departament de Drets Socials.

Drets Socials està fent unes jornades per explicar el Pla Territorial Sectorial de l'Habitatge, que és l'instrument de planificació que ha de marcar les línies de futur en aquesta matèria fins al 2024. Per a la consecució dels seus objectius, el pla divideix Catalunya en àrees que configuren els àmbits d'actuació i que són: les àrees de demanda residencial forta i acreditada, les àrees preferents, les àrees no preferents i les àrees rurals.

Segons el pla, Arbúcies està emmarcat en un grup de 16 municipis de diferents comarques gironines que formen part de les àrees preferents, on viu el 19% de la població, i que han d'assolir un parc de lloguer social del 2,8%.

D'altra banda, un total de 18 municipis mé, entre els quals hi ha Breda, Hostalric i Sant Hilari Sacalm, formen part d'àrees no preferents i on viu el 8% de la població, han d'aconseguir que el parc de lloguer social sigui del 2,4%.
Arxivat a