Creu Roja i el Cor de Maria de Sant Celoni signen un conveni per promoure un compromís cívic entre l'alumnat

S'impulsa el projecte Servei Comunitari per a l'Alumnat de Secundària per desenvolupar la competència social i ciutadana

Cristina Lacomba, directora del Cor de Maria, i Jordi Garcia, president de Creu Roja Sant Celoni signen el conveni
Cristina Lacomba, directora del Cor de Maria, i Jordi Garcia, president de Creu Roja Sant Celoni signen el conveni | Creu Roja Sant Celoni
NacióBaixMontseny
10 de desembre del 2021
Actualitzat a les 10:45h
L'Assemblea de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny i la Comunitat Educativa del Cor de Maria han signat aquest dijous un conveni de col·laboració per promoure entre l'alumnat el compromís cívic. D'aquest manera, a través del document s'impulsa el projecte Servei Comunitari per a l'Alumnat de Secundària, com un instrument que permeti desenvolupar la competència social i ciutadana.

El servei comunitari esdevé un model en el que l'aprenentatge millora el servei a la comunitat, el servei dona sentit a l'aprenentatge, permet a l'alumnat analitzar el seu entorn i comprometre's en la seva millora, promovent així l'educació en valors i compromís cívic.

El conveni s'ha signat pel president de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, Jordi Garcia, i la directora del Col·legi Cor de Maria, Cristina Lacomba, a les dependències de Creu Roja a Sant Celoni.
Arxivat a