El Consell Comarcal convoca una nova edició de la Beca de Recerca La Selva

L'objectiu és promoure la realització de treballs d'investigació en ciències socials i humanes en l'àmbit històric de la comarca

Castell de Montsoriu, patrimoti històric de la Selva
Castell de Montsoriu, patrimoti històric de la Selva | Consell Comarcal de la Selva
Redacció
30 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:28h

El Consell Comarcal de la Selva convoca la 15a edició de la Beca de Recerca La Selva, una beca anual organitzada pel Centre d'Estudis Selvatans i coordinada per l'Arxiu Comarcal de la Selva, amb el suport de la Diputació de Girona. L'objectiu és promoure la realització de treballs d'investigació en ciències socials i humanes en l'àmbit històric de la Selva.

La beca, d'una dotació de 5.000 euros, s'atorgarà al millor projecte inèdit de recerca en diversos camps científics. Seran preferents els projectes relacionats amb la història i la geografia, però també s'acceptaran projectes d'altres camps com antropologia, sociologia, economia, dret, filologia o art, entre d’altres.

Tots els interessats a optar a aquesta beca de recerca hauran de presentar el seu currículum, juntament amb una manifestació expressa de trobar-se al corrent de les seves obligacions tributàries i el projecte de la recerca a l'Arxiu Comarcal de La Selva. Podrà presentar-se per escrit a la seu de l'Arxiu, al carrer Sant Dalmau, 60 de Santa Coloma de Farners o per correu electrònic a la direcció [email protected] data límit d'entrega és el 15 de gener de 2022

El jurat que determinarà el projecte guanyador estarà format per 5 membres: un membre de la junta directiva del Centre d'Estudis Selvatans, un altre designat pel president del Consell Comarcal de La Selva, dos professionals de recerca nomenats per les entitats convocant i organitzadora i el director de l'Arxiu Comarcal de La Selva. El jurat analitzarà i avaluarà tots els projectes i seleccionarà el projecte guanyador.

El veredicte es farà públic el 31 de gener de 2022. L'adjudicatari de la beca podrà desenvolupar el seu projecte realitzant una recerca que podrà dur a terme fins el 31 de gener de 2023. El jurat podrà seguir el desenvolupament del treball mitjançant un tutor. Com a part del seguiment, sis mesos després de l'adjudicació de la beca el beneficiari presentarà una memòria de l'estat de la investigació.

Bases completes XIV Beca de Recerca la Selva 2021