L'alcalde de Vallgorguina farà amb l'helicòpter dels bombers la recerca de la dona desapareguda

Aquest matí s'han afegit als grup de recerca més d'un centenar de persones

L'helicòpter dels Bombers de la Generalitat de l'operatiu de recerca de la Sònia, a Vallgorguina
L'helicòpter dels Bombers de la Generalitat de l'operatiu de recerca de la Sònia, a Vallgorguina | Xavier Blanquer
27 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:54h
L'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, acompanyarà els Bombers de la Generalitat amb l'helicòpter per rastrejar la zona per on es pot trobar la Sònia, la dona de 47 anys desapareguda dijous d'aquesta setmana a Barcelona, però que el seu vehicle es va localitzat a Vallgorguina, a la zona de Can Tonedor i Can Martori, al km 14,5 de la carretera C-61. El comandament de l'operatiu li ha demanat a l'alcalde acompanyar-los perquè és un gran coneixedor de tota la zona forestal de Vallgorguina.

per altra banda, resposta espectacular de les veïnes i veïns de Vallgorguina i altres municipis. Aquest matí ha començat la tercera jornada de recerca i més d'un centenar de persones voluntàries formen part dels grups de recerca de l'operatiu que té el seu centre d'operacions a l'espai de La Fàbrica.

L'Ajuntament de Vallgorguina va fer ahir una crida que per avui calien quaranta persones més, a banda de les trenta que ja es van afegir ahir. aquestes setanta persones s'han afegit a l'operativa de recerca.

 
Però davant l'afluència de persones disposades a col·laborar s'han format 5 grups més de 7-8 persones comandats per gent de Vallgorguina que es coneixen el terreny. Faran batudes per tota la zona de Santa Eulàlia de Tapioles i el Dolmen.

 

Zona forestal de Vallgorguina que es rastreja per localitzar la Sònia Foto: Xavier Blanquer

Arxivat a