«Volem viure a Palau, el nostre poble» lema en defensa d'habitatge assequible

Un grup de persones volen crear una plataforma perquè no s'hagi de marxar de Santa Maria de Palautordewra pel preu de l'habitatge

Vista de Santa Maria de Palautordera
Vista de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí / arxiu
Redacció
26 de novembre del 2021
Actualitzat a les 12:54h
"Volem viure a Palau, el nostre poble", és el lema d'un grup de persones de Santa Maria de Palautordera que aquest dissabte 27 de novembre a les 12 del migdia, al centre Cívic, ha convocat la Trobada per l'Habitatge Assequible.

Diuen que fa temps que trobar un habitatge assequible a Palautordera s'ha transformat en un veritable calvari, cada vegada els preus són més abusius i l'administració no ha posat en "marxa" els recursos que podrien ajudar a pal·liar els efectes de l'especulació immobiliària.

Són del parer que ha arribat el moment de dir que no, que no volen marxar i que volen viure a Palau, i ho volen fer perquè estimem els seus carrers i la seva gent, "en tenim tot el dret".

Es considera que hi ha mesures que poden ajudar a frenar aquest desgavell, "cal, però que ho fem plegades i amb l'objectiu de no deixar que el nostre poble es transformi en una anella més de l'àrea metropolitana", que els qui ara són els infants de Palau puguin viure en aquest indret del món, que totes les persones que ara hi vivim ho puguem continuar fent sense patir perquè el lloguer acaba i fer-ho dignament.

Per aquestes persones el dissabte dia 27 de novembre, es posen els fonaments per crear la plataforma per l'Habitatge Assequible a Palau.
 

convocatòria de la Trobada per l'Habitatge Assequible a Santa Maria de Palautordera Foto: CUP Palautordera