Mares Baix Montseny convoca una concentració per exigir les urgències pediàtriques a l'Hospital de Sant Celoni

Fa una crida per omplir la plaça de la Vila l'11 de desembre a les 11 del matí «perquè cap infant quedi sense pediatre»

Tornen les mobilitzacions per les urgències pediàtriques a l'Hospital de Sant Celoni
Tornen les mobilitzacions per les urgències pediàtriques a l'Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí / arxiu
24 de novembre del 2021
Actualitzat a la 13:36h
Les mobilitzacions que es van donar portar a terme els anys 2016 i 2017 al Baix Montseny per aconseguir servei d'urgències pediàtriques les 24 hores del dia a l'Hospital de Sant Celoni podrien tornar a donar. De moment, el col·lectiu Mares Baix Montseny ha convocat pel proper dissabte 11 de desembre una concentració a les 11 del matí a la plaça de la Vila de Sant Celoni. L'objectiu és clar, "exigir la reobertura del servei d'urgències pediàtriques.

Les famílies hem de fer sentir la nostra veu perquè cap infant quedi sense pediatre", diuen des de l'entitat convocant. Avisen que no callaran davant d'una retallada de drets dels infants i per disposar d'un sistema de salut universal i de proximitat "per això hem d'omplir la plaça".

Mares Baix Montseny no s'ha estat de recordar que dissabte i diumenge de la setmana passada es va acabar un altre cap de setmana sense urgències pediàtriques a l'Hospital de Sant Celoni, però que aquesta setmana és de lluita per garantir els drets dels infants del Baix Montseny a un sistema de salut públic, universal, de qualitat i de proximitat.