Alta participació en la jornada sobre els drets humans a Palau

Una cinquantena de persones participen en diverses activitats relacionades amb la cultura de la pau

Redacció
18 de desembre del 2012
El públic assistent participa explicant experiències particulars
El públic assistent participa explicant experiències particulars | Jordi Purtí
El públic assistent participa explicant experiències particulars Foto: Jordi Purtí

L'Esplai de la Gent Gran de Santa Maria de Palautordera s'ha omplert amb motiu de la celebració d'una jornada dedicada a diverses activitats relacionades amb el Dia Internacional dels Drets Humans i amb l'objectiu de treballar la Cultura de la Pau al municipi.

L'acte, amb un alt grau de participació, va tenir moments emotius sobretot quan alguns dels assistents van explicar experiències personals, com la Maria, una jove de 26 anys que des del moment de néixer els metges van dir als seus pares que no caminaria. La jove va donar a conèixer els esculls que ha hagut de superar per aquesta circumstància i també el "moobing" que va rebre a l'institut tant dels seus companys com dels professors.

L?Associació Amics per la Pau de Santa Maria de Palautordera també va  organitzar altres activitats com conta contes del món i drets, experiències personals, música, jocs infantils, exposició i missatge Prem Rawat paraules de pau".  A més, durant tota la setmana es faran diverses activitats pels drets humans a les diferents escoles del municipi.