1 de 10
habitatge

Comença el procés participatiu del Pla Local d'Habitatge a Sant Celoni

Ha de definir les polítiques municipals en aquest àmbit per fer front als nous reptes pels propers anys

Sessó participativa amb regidors de l'Ajuntament de Sant Celoni | Aj Sant Celoni
per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 18 de novembre de 2021 a les 17:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Celoni amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona està redactant el Pla Local d'Habitatge que ha de definir les polítiques municipals en aquest àmbit per fer front als nous reptes pels propers anys. Una de les fases del Pla és el procés participatiu que ara comença i que vol recollir les aportacions de la ciutadania, entitats, professionals del sector, grups polítics i tècnics municipals.
 

Ara com ara ja s'han celebrat dues sessions participatives, una amb els grups polítics  i una altra amb personal tècnic municipal. Queden pendents tres sessions més, amb tècnics, immobiliàries i constructors, amb el món associatiu i, finalment, amb la ciutadania en general, a partir del 30 de novembre, a les 20 h a la sala Bernat Martorell de Can Ramis.
 

Tota la informació sobre aquest procés participatiu del Pla Local d'Habitatge es pot consultar a  www.santceloni.cat/participa on també hi ha un qüestionari per recollir opinions i propostes sobre la matèria.
 
Participació