1 de 10
voluntariat

El Guardó Indaleci a la implicació social de Sant Celoni torna a la normalitat

L'impulsa l'Associació Neurològica Baix Montseny i reconeixerà la feina del voluntariat social

El Grup de Suport Educatiu de Caritas Sant Celoni va rebre el 10è Guardó Indaleci a la Implicació Social | Jordi Purtí
per Jordi Purtí Pursals, Sant Celoni, Catalunya | 18 de novembre de 2021 a les 12:53 |
Aquest article es va publicar originalment el 18 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest diumenge vinent 21 de novembre, a partir de les sis de la tarda, la Sala Gran del Teatre Ateneu es tornarà a omplir per la Gala del XII Guardó Indaleci a la implicació social que organitza l'Associació Neurològica Baix Montseny amb el patrocini d'Ltserveis, després que l'any passat se celebrés de manera atípica a conseqüència de pandèmia de la Covid-19.

Abans de la concessió del guardó s'ha programat un espectacle artístic amb deu actuacions de música, dansa i pallassos amb la participació d'Enrique Telleria, Andreu Miret, Bru Conbella, Margarita Ponce, Cia de Flamenc fusió N.V., Folk o Barbaire, Cia de Pallassos "La Tête", Coral Briançó, Marina i Xavier música per els teus sentits i Estudi de Dansa Margarita ponce. La presentació anirà a càrrec de Laura Costa i la direcció de Margarita Ponce.


El Guardó Indaleci a la Implicació Social destina els beneficis a l'Associació Neurològica Baix Montseny, que és la impulsora de l'acte i d'altres entitats socials i solidàries de la comarca baixmontsenyenca. El guanyador del guardó el consensuen totes les entitats socials de Sant Celoni.El Guardó Indaleci a la Implicació Social té l'objectiu de reconèixer la feina del voluntariat social. Fins ara, els guardons s'han concedit a Montserrat Olivé (2010), Ricard Ribalta (2011), Anna Sanmigel (2012), Andreu Arenas (2013), el matrimoni Saula Jubany (2014), Sílvia Moya (2015), Delegació de Catalunya Contra el Càncer (2016), Maria Dolors Blanché (2017), Maria Costa Vilatimo i Maria Gesa Ubiergo (2018), Grup de Suport Educatius de Caritas Sant Celoni (2019), Tots els sanitaris de Sant Celoni (2021).

 

Participació