La tripleta del petanquer de Sant Celoni cau a quarts de final amb França en el campionat del món

Les cinc rondes van ser molt disputades amb un resultat molt apretat d'11 a 13 favorable als francesos

Sergi Ruiz, el primer de l'esquerra amb xandall vermell
Sergi Ruiz, el primer de l'esquerra amb xandall vermell | Facebook Federación Española Petanca
Redacció
15 de novembre del 2021
Actualitzat a les 19:36h
La tripleta de Sergi Ruiz Álvarez, el petanquer de Sant Celoni resident a Mallorca i internacional juvenil amb la selecció espanyola que aquest cap de setmana ha participat en el Campionat del Món de Petanca celebrat a Santa Susanna (Maresme), va arribar fins a quarts de final, on va caure eliminada per un dels equips francesos, després d'intenses cinc rondes que va donar un resultat final d'11 a 13. L'equip de Sergi Ruiz va passar a quarts de final després de derrotar amb claredat Estònia per 13 a 3.

El celoní de 17 anys -nascut el 5 de gener de 2005- que ha crescut com a practicant al Club Petanca Les Borrelles de Sant Celoni ara segueix jugant al CP Turó Aranjassa de Mallorca. Ha format part d'un dels dos equips juvenils seleccionats per la Federació Espanyola de Petanca.

José Luís Morón, el seu entrenador a Sant Celoni, recorda que va començar a jugar quan només tenia 7 o 8 anys, ja que els seus pares també practicaven aquest esport, i aviat va demostrar que tenia molta qualitat.


Santa Susanna s'ha convertit per uns dies en la capital mundial de la petanca en motiu de la celebració del Campionat del Món. Un esdeveniment que ha acollit a més de 400 participants que representen a 70 països d'arreu del món.
Arxivat a