El Foto-Montseny 2012 ja és una realitat

Al Museu Etnològic d'Arbúcies es pot visitar l'exposició fins el 3 de març de 2013

Redacció
18 de desembre del 2012
L'alcalde Pere Garriga, el regidor de cultura, Albert Mañé i Cesc Noguera, de l'Associació Fotogràfica \"El Centre\"
L'alcalde Pere Garriga, el regidor de cultura, Albert Mañé i Cesc Noguera, de l'Associació Fotogràfica \"El Centre\" | Ernest Aymerich
L'alcalde Pere Garriga, el regidor de cultura, Albert Mañé i Cesc Noguera, de l'Associació Fotogràfica Foto: Ernest Aymerich

La tercera edició del Foto-Montseny ja és un fet després que aquest darrer dissabte el Museu Etnològic i la Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies hagin portat a terme la inauguració de l'exposició que s'allargarà fins el pròxim 3 de març de 2013. L'objectiu és crear un punt de trobda per als amants de la fotografia de natura, en tots els seus registres.

La inauguració de dissabte va tenir dues activitats. la primera al Teatre de la Llar de Jubilats a càrrec d'Iñaki Relanzón, reconegut com un dels millors fotògrafs de natura d'Europa, que va oferir la xerrada La natura a través de l'objectiu. A continuació, al Museu Etnològic del Montseny, l'alcalde Pere Garriga va fer la presentació pública del Foto-Montseny i inauguració de l'exposició que, a més, els autors en van fer una visita comentada de les imatges exposades.

Una segona part d’aquesta mostra gira al voltant del III Concurs fotogràfic Foto-Montseny que pretén ser un element de difusió de la fotografia de temàtica montsenyenca i té la clara vocació tant de promocionar el paisatge del Parc Natural del Montseny com de ser un concurs de referència a nivell de qualitat i participació.