Es prorroga la cessió del caixer automàtic d'ATM Euromet a Vallgorguina

L'equip de govern considera que és un servei perquè al municipi no hi ha cap entitat bancària

aixer automàtic d'Atm Euromet a Vallgorguina
aixer automàtic d'Atm Euromet a Vallgorguina | Jordi Purtí
Redacció
03 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:41h
Vallgorguina continuarà tenint caixer automàtic. Des de la posada en marxa d'aquest servei el mes de desembre de l'any 2020, després que el municipi es quedés sense cap entitat bancària, l'equip de govern ha fet un seguiment de l'ús que se n'ha anat fent d'aquest demanant periòdicament dades a l'empresa propietària. Una vegada analitzades, s'ha decidit prorrogar la cessió ja que des del govern municipal es considera que es tracta d'un servei amb una molt alta taxa d'utilització i, a la vegada, essencial, en especial per a les persones d'edat avançada i vulnerables ja que no disposen de cap oficina bancària al municipi per a poder obtenir diners en metàl·lic.

En aquest sentit, en aquest gairebé primer any de funcionament del caixer automàtic gestionat per l'empresa ATM Euromet les dades diuen que des del desembre de l'any 2020 fins el mes d'agost de 2021 s'han portat a terme un total de 1.362 operacions per treure o ingressar diners, segons les dades de la mateixa empresa.

Per fer una valoració de les dades es tenen en compte diveros conceptes com és el cas si les perones que intervenen en el caixer són veïnes de Vallgorguina o bé resideixen a l'Estat espanyol, també si es fan operacions amb entitats de fora la Unió Europea i si els serveis que s'hi fan corresponen a algun país que no utilitza l'euro.



 
Arxivat a