L'Ajuntament convoca la 1a Jornada de Treball de Creació de Producte al poble de Montseny

La finalitat és garantir una oferta sòlida per un turisme sostenible i responsable

El poble de Montseny treballa per repensar el turisme
El poble de Montseny treballa per repensar el turisme | Arxiu
Nació Baix Montseny
27 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:18h
Amb l'objectiu de fer realitat el projecte de creació d'un producte turístic al municipi de Montseny, que garanteixi una oferta sòlida, que vetlli per un turisme sostenible i responsable i alhora afavoreixi el desenvolupament econòmic local és el motiu de la convocatòria d'una primera jornada de treball que tindrà lloc aquesta tarda, a partir de les sis a l'Espai Multifuncional del municipi. El projecte disposa del suport de la Diputació de Barcelona i s'adreça als residents de Montseny i, en especial, al sector turístic i comercial que hi treballa.

Les premises del projecte es basen en donar
a conèixer els resultats relacionats amb el perfil actual del visitant i turista al poble de Montseny, definir el perfil del visitant i turista a qui es vol arribar, creació d'un relat i planificarpropostes turístiques d'àmbit genèric susceptibles d'esdevenir producte turístic.

Un pas previ a la trobada d'aquesta tarda ja es va fer el passat mes de setembre quan l'Ajuntament de Montseny, amb el suport de la Diputació de Barcelona, va fer una enquesta per valorar de manera global l'opinió de la població local en relació al turisme al poble de Montseny.

Des del consistori consideren que aquesta iniciativa serà beneficiosa pel municipi i aportarà  eines molt interessants per poder tenir un full de ruta clar i sòlid pel sector turístic i comercial del municipi.