Hostalric participa en el festival Som Cultura 2021 amb una visita guiada al recinte medieval

S'han programat una cinquantena de propostes culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Redacció
27 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 9:13h
Som Cultura 2021 proposa una visuta guiada al recinte medieval d'Hostalric
Som Cultura 2021 proposa una visuta guiada al recinte medieval d'Hostalric | La Selva Comunica / arxiu
El festival de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona programa cinquanta propostes culturals per als caps de setmana de novembre. Som Cultura 2021 proposa activitats presencials i familiars de descoberta del patrimoni i d'immersió en l'art, visites teatralitzades i "Els museus a casa", un conjunt d'activitats a distància i gratuïtes. A la presentació, que s'ha fet aquest dimecres, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha remarcat que Som Cultura "pretén ser un esdeveniment transversal en el que participin el sector cultural i els sectors de l'hostaleria i la restauració". "Aquesta activitat ha de contribuir a desestacionalitzar els festivals i el turisme i crear dinamisme a la demarcació", ha afegit.

Les propostes vinculades al patrimoni, la història o l'oferta cultural de les comarques gironines són les més nombroses de la programació presencial del festival. En aquest sentit, a Hostalric, es programa una visita guiada al recinte medieval amb un tast salat al final de la proposta, amb vistes privilegiades al castell.

Les inscripcions per a les activitats presencials del Som Cultura 2021 es poden tramitar a través del web https://somcultura.com/, i tindran un cost entre 2,5 i 18 euros per persona. En el cas de les activitats digitals, no cal inscripció prèvia i totes seran gratuïtes.