Sorteig de meses per la consulta ciutadana sobre la relació del poble de Breda amb el Cercle Bredenc

En total s’escolliran fins a 18 persones per formar part de meses, comptant les persones que hi formaran part i les suplents

Cartell de l'Ajuntament de Breda sobre la consulta ciutadana
Cartell de l'Ajuntament de Breda sobre la consulta ciutadana | Aj Breda
Redacció
26 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:41h

Aquest dimarts 26 d'octubre a les 13 hores tindrà lloc el sorteig de meses per la consulta ciutadana sobre la relació del poble de Breda amb el Cercle Bredenc que tindrà lloc els propers 20 i 21 de novembre al Centre Cívic 1 d'Octubre. El sorteig es podrà seguir en directe a través del perfil d'Instagram de l'Ajuntament de Breda.

Es constituiran dues meses, una per cadascun dels dos dies de la consulta. Cada mesa estarà formada per un president i dos vocals. Cada membre de mesa tindrà dos suplents. En total s’escolliran fins a 18 persones per formar part de meses, comptant les persones que hi formaran part i les suplents. Totes les persones majors de 18 anys que formen part del cens amb dret a votar a la consulta entren dins del sorteig de meses.

La participació a la mesa per part dels escollits serà de lliure acceptació i retribuïda econòmicament. La indemnització econòmica que es reconeixerà als membres de mesa que la formin serà de 12 euros per hora. S'estima una durada de 12 hores, 11 amb la votació oberta i una extra d'escrutini, pel que la retribució serà de 144 euros.

En cas de voler renunciar a formar part de la mesa s'haurà de presentar en el termini de 10 dies naturals a partir de l'endemà de la notificació de l'acord de designació.