Dotze ferits pel xoc d'un tren amb un arbre entre Caldes de Malavella i Sils

La circulació està interrompuda entre Maçanet i Girona. Diversos passatgers del Baix Montseny afectats per la incidència ferroviària

Circulació ferroviària  interrompuda entre Maçanet i Girona per un xoc amb un arbre  a la línia R11
Circulació ferroviària interrompuda entre Maçanet i Girona per un xoc amb un arbre a la línia R11 | Esther Martin
25 d'octubre del 2021
Actualitzat el 26 d'octubre a les 11:51h
Dotze persones han resultat ferides lleus a primera hora d'aquesta tarda pel xoc d'un tren amb un arbre a la zona de vies, segons ha pogut saber NacióBaixMontseny de diversos passatgers que viatjaven en el tren de rodalies de la línia R11 que ha sortit de Girona a les 15:39 i tenia el seu destí a Barcelona Sants on havia d'arribar-hi a les 17:10. L'accident ha passat entre les estacions de Caldes de Malavella i Sils i al lloc de l'accident s'hi han desplaçat els Bombers de la Generalitat i unitats terrestres i aèries del SEM, que han evacuat dos dels passatgers ferits; un a l'Hospital Dr. Trueta de Girona i un altre a l'Hospital Santa Caterina, també a Girona. El tren transportava 230 passatgers.

Una testimoni de l'accident ha manifestat que "literalment el tren s'ha menjat l'arbre". Hores d'ara la circulació està interrompuda, extrem confirmat també per la companyia Renfe, ja que la part davantera del tren ha quedat molt malmesa i la catenària ha caigut i no hi ha electricitat.

Els viatgers continuen pels vorals del tren a l'espera que la companyia els doni alguna solució per poder arribar als seus destins respectius amb transport per carretera. Entre els passatgers n'hi ha diversos del Baix Montseny.
 
Arxivat a