Un conveni regula la deslocalització de Pinsos Picart a Sant Pere de Vilamajor

L'empresa es compromet a retirar els contenciosos que té posats a l'Ajuntament i al pagament de la sanció que se li va imposar. A canvi, es dota d'una situació de legalitat urbanística transitòria a l'empresa

Redacció
14 de desembre del 2012

L'Ajuntament de Sant pere de Vilamajor i l'empresa Pinsos Picart han signat recentment un conveni per regular les relacions entre l'empresa i el consistori en relació a la deslocalització de Pinsos Picart. El conveni ha estat necessari perquè el POUM aprovat el passat mes de febrer deixava sense efecte l'anterior.

D'acord amb una nota feta pública per l'Ajuntament al web municipal Pinsos Ricart es compromet a retirar tots els contenciosos que té posats a l'Ajuntament i al pagament de la sanció que se li va imposar. La novetat del conveni, que beneficiarà a totes les parts, és que es dota d'una situació de legalitat urbanística transitòria a l'empresa, amb diverses restriccions, la qual cosa donarà peu a que es pugui tramitar i exigir el compliment de les normatives medioambientals de sorolls i d'olors, entre moltes altres coses, la qual cosa beneficiarà a tots els veïns i veïnes.