La 43 Marxa pel Montseny té nous itineraris i està limitada a 600 persones

L'organitza el Centre Excursionista de Sant Celoni i se celebrarà diumenge 24 d'octubre a partir de 2/4 de 8 del matí

Redacció
22 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 8:54h
Aquest diumenge torna la Marxa pel Montseny
Aquest diumenge torna la Marxa pel Montseny | Jordi Purtí /arxiu
La 43 Marxa pel Montseny que organitza el Centre Excursionista de Sant Celoni ja s'olora. Diumenge vinent 24 d'octubre al pavelló poliesportiu, entre dos quarts de vuit i les vuit del matí es donarà el tret de sortida de manera esglaonada a una edició que està limitada a 600 participants per complir amb la normativa Covid i que transcorrerà per paratges montsenyencs dels municipis de Sant Celoni, Campins i Fogars de Montclús. Es tracta d'una marxa no competitiva de 23 quilòmetres que fa possible la participació de molta diversitat de persones. Qui ho desitgi també té l'opció de fer la marxeta de 14 quilòmetres. El tancament del control d'arribada serà a dos quarts de dues.

La Marxa, que enguany tindrà nous itineraris, és de tipus circular i discorre entre els 123 m d'altitud mínima i els 554 m d'altitud màxima, mentre que el de la Marxeta oscil·la entre els 123 m d'altitud mínima i els 290 m de màxima.Des del web marxapelmontseny.com es pot descarregar el track dels dos recorreguts.

Com ja és tradicional al final de la marxa hi haurà regal per als participants i esmorzar. El preu és de 10 euros fins dissabte 23 d'octubre i de 12 euros el mateix dia.




Arxivat a