1 de 10
Dia de les Esquadres ABP Granollers 2021

Reconeixement dels Mossos d'Esquadra a Núria Pujol de Sant Celoni i Josep Terribas de Vallgorguina

Pujol és la responsable de la Unitat d'Atenció a l'Usuari de l'Hospital i Josep Terribas regidor de l'Ajuntament. El lliurament va tenir lloc en la celebració del Dia de les Esquadres 2021 de l'ABP Granollers

Núria Pujol, responsable de la Unitat d'Atenció a l'Usuari de l'Hospital de Sant Celoni | Mossos Esquadra
per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 21 d'octubre de 2021 a les 15:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Mossos d'Esquadra han fet una felicitació pública a Núria Pujol, responsable de la Unitat d'Atenció a l'Usuari de l'Hospital de Sant Celoni, i a Josep Terribas, regidor de l'Ajuntament de Vallgorguina, per la seva col·laboració amb el cos. L'acte celebrat ahir dimecres 20 d'octubre i està motivat pel seu suport incondicional i compromís amb les tasques, comunicacions i recomanacions en les actuacions portades a terme des de la comissaria de Sant Celoni.

El lliurament va tenir lloc en el marc de la celebració del Dia de les Esquadres 2021 de l'ABP Granollers, que enguany s'ha celebrat a l'Hotel Ciutat de Granollers. Núria Pujol i Josep Terribas van recollir el reconeixement de la mà del Cap de la CD Sant Celoni, Joan Juli Camacho.


El Dia de les Esquadres és una celebració que té per objectiu considerar la feina de totes aquelles persones que integren els Mossos d'Esquadra i per reconèixer la contribució de diverses entitats a la seguretat ciutadana.  
 

 

Participació