música

A punt el 1r Mercat Musical de Sant Celoni en el marc del projecte La Sonora

Organitzat pel Col·lectiu Arpegui el 23 d'octubre hi haurà parades musicals, tallers per nens i joves, concerts al carrer, podcast en directe, vermut musical i luthiers

Tenda, del País Valencià a Sant Celoni per participar en el 1r Mercat Musical | Enderrock
per Jordi Purtí, Sant Celoni, Catalunya | 20 d'octubre de 2021 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tot és a punt perquè Sant Celoni respiri música durant tot un dissabte. Amb aquest propòsit aquest 23 d'octubre el Col·lectiu Arpegui amb el projecte La Sonora, una plataforma d'intercanvi musica, se celebrarà el 1r Mercat Musical de Sant Celoni, al Parc Esportiu de Sant Ponç. Hi han previst parades de tot tipus, des de paradetes de discos fins a luthirers. També tallers, foodtracks, barra i molt més.

El tret de sortida serà a les 11 del matí amb un taller musical a càrrec de l'Escola Municipal de Música i Teatre de Sant Celoni. Amb joves a partir de 12 anys, s'exploraran diferents moviments i sons que es poden fer percudint el nostre cos.


A
partir d'aquí s'aniran succeint les activitats. Per la plaça Josep Alfaras i Prat i passaran Jordi Unclu Garrot (Música i futbol)); es punxarà amb vinil música del 60-70 amb Pd. Pubilla Hilton; i concerts, un darrera l'altre, amb Perifèria, Poor Tràmit, Tenda i Pinplinpussies.

Dotze hores de música sense parar i "els trets diferencials seran que s'esdevindrà a l'aire lliure i de caràcter gratuït", recorda Gemma Fernández, una de les integrants del col·lectiu Arpegui.

 
El projecte, retardat per la pandèmia, es va presentar de manera pública el 16 de setembre i des del col·lectiu Arpegui s'espera que el 1r Mercat Musical de Sant Celoni sigui l'empenta definitiva per poder fer realitat una idea que va molt més enllà. El Mercat és només una de les potes del projecte, va explicar Dani Corpas en el seu moment. Els tres altres pilars bàsics de la Sonora són: Cançons a les aules, Tren de la Cultura i escenaris i música en viu.Els organitzadors esperen que per poc que la situació sanitària vagi millorant i les restriccions vagin decaient el projecte apareixarà amb tota la força necessària i serà ben visible. Dissabte la primera prova de foc.
 

 

Participació