A punt el 1r Mercat Musical de Sant Celoni en el marc del projecte La Sonora

Organitzat pel Col·lectiu Arpegui el 23 d'octubre hi haurà parades musicals, tallers per nens i joves, concerts al carrer, podcast en directe, vermut musical i luthiers

Tenda, del País Valencià a Sant Celoni per participar en el 1r Mercat Musical
Tenda, del País Valencià a Sant Celoni per participar en el 1r Mercat Musical | Enderrock
20 d'octubre del 2021
Actualitzat el 25 de març del 2022 a les 10:58h
Tot és a punt perquè Sant Celoni respiri música durant tot un dissabte. Amb aquest propòsit aquest 23 d'octubre el Col·lectiu Arpegui amb el projecte La Sonora, una plataforma d'intercanvi musica, se celebrarà el 1r Mercat Musical de Sant Celoni, al Parc Esportiu de Sant Ponç. Hi han previst parades de tot tipus, des de paradetes de discos fins a luthirers. També tallers, foodtracks, barra i molt més.

El tret de sortida serà a les 11 del matí amb un taller musical a càrrec de l'Escola Municipal de Música i Teatre de Sant Celoni. Amb joves a partir de 12 anys, s'exploraran diferents moviments i sons que es poden fer percudint el nostre cos.

A
partir d'aquí s'aniran succeint les activitats. Per la plaça Josep Alfaras i Prat i passaran Jordi Unclu Garrot (Música i futbol)); es punxarà amb vinil música del 60-70 amb Pd. Pubilla Hilton; i concerts, un darrera l'altre, amb Perifèria, Poor Tràmit, Tenda i Pinplinpussies.

Dotze hores de música sense parar i "els trets diferencials seran que s'esdevindrà a l'aire lliure i de caràcter gratuït", recorda Gemma Fernández, una de les integrants del col·lectiu Arpegui.
 
Arxivat a