empresa

Dues empreses del Baix Montseny presents al Gastronòmic Fòrum Barcelona

Formen part de la Xarxa de Productes de la Terra del Vallès Oriental

per Redacció, Sant Esteve de Palautordera, Catalunya | 19 d'octubre de 2021 a les 17:48 |
Empreses del Baix Montseny presents al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2021 | CCVO
Tres empreses de la Xarxa de Productes de la Terra del Vallès Oriental, dues de les quals del Baix Montseny, estan presents al Gastronòmic Fòrum Barcelona, que s’està celebrant aquests dies al recinte firal de Montjuïc. El Consell Comarcal coordina la presència d'empreses del cens de productors de la Xarxa del Vallès Oriental en la trobada gastronòmica, així com la realització del show cooking que aquesta tarda farà el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental.
 

Les empreses vallesanes presents són Vallflorida Xocolaters, de Sant Esteve de Palautordera: pastisseria fundada el 1983, clàssica amb un toc modern, que actualment es caracteritza per elaborar productes més avantguardistes, sent la xocolata l'element més representatiu. Premis: 2n millor jove pastisser de l'Estat 2010, 2n millor xocolater espanyol 2010, Millor artesà alimentari 2012 i Millor croissant artesà de mantega de l’Estat 2015. 

Can Galderic, de Santa Eulàlia de Ronçana: masia tradicional catalana de mitjans del s. XVII. Empresa familiar dedicada a la torrefacció amb llenya de fruita seca ecològica. Del món agrícola volen fer cultura, tradició, qualitat i servei. 


Tots dos es troben a l'espai Catalunya, un espai per presentar i degustar els productes locals de la província de Barcelona.

Bolet Ben Fet, de Sant Antoni de Vilamajor: la granja és un centre especial de treball de la cooperativa Teb Verd  SCCL, especialitzat en la inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Es dediquen a la producció ecològica de bolets.

Es troba a l’espai de Prodeca.
 
Per altra banda el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental farà avui dimarts, a les 18.15h,  un show cooking a l’Espai Catalunya del Fòrum, amb l'elaboració i degustació de duess elaboracions amb producte de proximitat.
 
Gastronomic Fòrum Barcelona 2021 se celebra de l'18 a el 20 d'octubre al recinte firal de Montjuïc. El congrés gastronòmic té entre els seus objectius obrir-se a nous mercats i contribuir a la recuperació de el sector. Aquest fòrum és una plataforma per facilitar el retrobament dels professionals de sector per compartir experiències i projectar solucions de futur, trobar oportunitats i camins cap a la recuperació.
 
El Fòrum Gastronòmic de Barcelona ofereix un nodrit programa de ponències, tallers, conferències, debats, demostracions de cuina en directe, tastos guiats, lliuraments de premis i concursos.
 
La presència d'empreses de la Xarxa es fa amb el suport de la Diputació de Barcelona.
 

 

Participació