1 de 10
bosc

La VII Setmana del Bosc de Sant Celoni omple de cultura els actes centrals

Aquest cap de setmana s'ha inaugurat Brots de poesia, El Bosc i els sentits, l'atorgament del guardó Bosquerol de l'any i la Fira del Bosc. La presidenta del parlament, Laura Borràs, ha participat d'alguns dels actes.

La Fira del Bosc al voltant de la Rectoria Vella de Sant Celoni | Jordi Purtí
per Jordi Purtí Pursals, Sant Celoni, Catalunya | 18 d'octubre de 2021 a les 07:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La VII Setmana del Bosc de Sant Celoni ha tancat aquest cap de setmana amb una munió d'activitats relacionades amb el bosc i tot el que l'envolta. Una Setmana que enguany s'ha volgut dedicar a la cultura. I una mostra d'això, és el que s'ha anomenat Brots de Poesia, inaugurat el divendres 15 d'octubre amb la col·laboració de comerços celonins que han cedit els seus aparadors on s'hi poden llegir fragments de poemes. La mostra es podrà veure fins el 7 de novembre. La coordinació i selecció de poemes ha anat a càrtrec de Pau Gener i cal·ligrafiats per Lluís Molina.

La cultura també continua present al nucli històric de Sant Celoni, al barri de la Força, amb la mirada sobre els espais urbans amb El bosc i els sentits de diversoss artistes: Imma Subirà, Núria Rossell, Joana Serra, Núria Clemares, Marc Fernández, Yumma Alsawi, Miquel Deulofeu i Ignasi Deulofeu. Una mostra d'art que va comptar la presència de Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya, el dissabte 16 d'octubre.

 
També va ser a l'atorgament del guardó Bosquerol de l'any, enguany per l'artista plàstic Perejaume. La comissió ha volgut reconèixer l'opció de Perejaume de fer del paisatge, el territori i la cultura catalana l'eix central de la seva obra. Laura Borràs també va passejar per la Fira del Bosc que s'ha celebrat tant dissabte com diumenge al voltant de la Rectoria Vella amb tallers, jocs infantils i gastronomia.

 

El Bosc i els sentits en el marc de la VII Setmana del Bosc de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

 

Brots de poesia en la VII Setmana del Bosc Foto: Jordi PurtíLa Setmana del Bosc més cultural es va tancar diumenge 17 d'octubre amb la inauguració del fons Martí Boada a l'església Sant llorenç de Vilardell amb una representació en petit format de la llegenda d'en Soler de Vilardell, amb música de Josep M. Aparicio, i un recital d'una selecció de poemes del llibre Poesia forestal, del mateix Martí Boada.

 

Inauguració del Fons Martí Boada Foto: Aj Sant Celoni

 

L'artista plàstic Perejaume Bosquerol de l'any 2021 Foto: Aj Sant Celoni

 

Participació