setmana del bosc

La VII Setmana del Bosc de Sant Celoni posa l'accent en la cultura

Aquest cap de setmana tindrà lloc la Fira del Bosc

per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 14 d'octubre de 2021 a les 11:33 |
Aquest cap de setmana una nova edició de la Fira del Bosc de Sant Celoni | Jordi Purtí
A punt la VII edició de la Setmana del Bosc de Sant Celoni, una proposta plena d'activitats: tallers, passejades guiades, conferències, concerts, espectacles, art al carrer, poesia als aparadors, premi Bosquerol... i amb la celebració de la Fira del Bosc el 16 i 17 d'octubre, un espai de trobada de persones, projectes, productes i propostes vinculades al bosc.

Aquest any, la VII Setmana del Bosc posa l'accent en la Cultura. Per això amplia el seu àmbit de participació amb projectes d'intervenció a l'espai urbà realitzats per 6 artistes de Sant Celoni o vinculats al Baix Montseny. El Bosc i els sentits proposa un itinerari per instal·lacions artístiques efímeres al barri de al Força. Amb aquest projecte, l'Ajuntament de Sant Celoni té l'objectiu de promoure noves mirades artístiques sobre els espais urbans amb el tema del bosc i dels sentits com a element principal.

Lligat a la Cultura enguany també es podrà gaudir de la proposta Brots de Poesia, una relació de fragments de poemes, versos o prosa, plasmats en aparadors de comerços o equipaments locals, poemes d'autors i autores que escriuen en català, posant especial atenció als poetes que han vingut a recitar en directe al Festival de poesia de Sant Celoni, al llarg de les seves edicions anuals.

Precisament el Premi Bosquerol de l'any 2021 s'ha atorgat a l'artista plàstic Perejaume que el recollirà en el marc del concert de dissabte 16 d'octubre als jardins de la Rectoria Vella.

 

Participació