La PAHC Baix Montseny anuncia que la Sareb accepta cedir a lloguer social els pisos del Bloc Caliu

L'Ajuntament de Sant Celoni i la Sareb han tancat un acord per quatre anys, prorrogables a quatres més

El Bloc Caliu ocupat socialment per la PAHC Baix Montseny
El Bloc Caliu ocupat socialment per la PAHC Baix Montseny | PAHC Baix Montseny
Redacció
13 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 22:22h
La PAHC Baix Montseny ha anunciat que després de mesos de negociacions entre l'Ajuntament de Sant Celoni i la Sareb, s'ha tancat6 un acord en el qual la Sareb es compromet a cedir per a lloguer socvial durant quatre anys, prorrogables a quatre més,  tots els pisos del Bloc Caliu. La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme  recorda que el mes de gener de l'any 2020 va anunciar la primera ocupació social portada a terme per aquesta entitat. D'aquí naixia el Bloc Caliu i "el vam omplir de vida, després de vuit anys abandonat i en pèssim estat".

En el seu moment la PAHC Bai8x Montseny ja va explicar que un dels seus objectius de l'ocupació era "pressionar la Sareb i les institucions perquè comencessin una negociació per oferir lloguersw socials a les famílies allotjades".

Ho consideren una victòria que no hauria estat possible sense la seva acció popular: ocupació de l'immoble, rehabilitació del mateix i reunions de seguiment amb l'administració per assegurar que la negociació es du8gués a terme.

Des de la Plataforma anuncien que seguiran el procés de signatura dels lloguers en cadea cas i vetllaran per a que els lloguers s'ofereixin a les persones que estan habitant els pisos.
 
Arxivat a