1 de 10
habitatge

Suspès el desnonament d'una veïna de Sant Celoni i els seus tres fills

La comitiva judicial no ha arribat a presentar-se al domicili de la Rosi i la seva família

per Nació Baix Montseny, Sant Celoni, Catalunya | 8 d'octubre de 2021 a les 16:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El desnonament previst per aquest migdia a Sant Celoni s'ha suspès i la comitiva judicial que s'esperava no ha fet acte de presència al domicili de la Rosi i la seva família. Una vintena llarga de persones s'han concentrat davant la porta d'entrada del pis del carrer Dos de Maig per, en cas de necessitat, intentar aturar el desnonament. La PAHC Baix Montseny havia fet una crida de convocatòria per "poder demostrar que tenir una casa és un dret".


Des de la PAHC Baix Montseny s'informa que
la Rosi estava a punt de signar un lloguer social fa un any i mig. Quan el Tribunal Constitucional va anul·lar la llei d'habitatge que ho regulava, ServiHabitat (la Caixa) va aturar el procés. I amb aquesta situació, ahir al matí el jutge no va admetre el recurs que van presentar des de Serveis Socials i el desnonament segueix en peu.

Segons s'ha pogut saber per avui a Sant Celoni hi hyavia programades tres ordres de desnonament, dues de les quals la PAHC Baix Montseny no en tenia coneixerment.

 

Participació