Hostalric comença els treballs d'arranjament del carrer Bonaventura Codina afectat pel temporal Gloria

Han començat aquesta setmana, duraran tres mesos i tindrà un cost de 217.558 euros

Carrer Bonaventura Codina d'Hostalric afectat pel temporal Gloria l'asny 2020
Carrer Bonaventura Codina d'Hostalric afectat pel temporal Gloria l'asny 2020 | Aj Hostalric
Redacció
07 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 13:57h
Des d’aquesta setmana i durant els pròxims tres mesos l'Ajuntament d'Hostalric actuarà al carrer  Bonaventura Codina per a arranjar els desperfectes que el temporal Glòria va generar en aquesta via durant el passat mes de gener del 2020. L’actuació està sent executada per Salvador Serra SA, empresa adjudicatària del contracte d’obres.

El projecte té un cost de 217.558 euros (IVA inclòs) i ha estat possible gràcies al finançament del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, cal recordar que el pressupost municipal del consistori per aquest 2021 inclou una partida de 589.284€ -300.000€ dels quals, finançats per la Generalitat- que s’han destinat a resoldre les importants incidències que el temporal Glòria també va provocar en altres punts del municipi com el camí dels Ollers i el carrer Turó de l’Home.

Els treballs al carrer Bonaventura Codina consisteixen en l'habilitació d’un mur de contenció al llarg de tota la via, en la renovació completa del paviment asfàltic, i en la construcció d’una nova vorera i barana per a millorar la seguretat.