El celoní José M Molina opta al campionat europeu de full-contact

El combat contra José Degracia tindrà lloc aquest divendres a l'Ateneu de Sant Celoni

Redacció
13 de desembre del 2012
José M Molina
José M Molina | DBM
José M Molina Foto: DBM

José M. Molina “Ché”, de Sant Celoni un dels pupils del mànager i entrenador  José García, es batrà aquest divendres, 14 de desembre, en la modalitat de full-contact profesional i en el pes semipesat (78-81 Kg.), amb José Degracia “Pumuky” pel títol europeu de la disciplina.

El combat tindrà lloc al teatre municipal Ateneu de Sant Celoni, al final d’una vetllada que s’iniciarà a les nou de la nit. Molina “Ché”, de 29 anys d’edat és, des del passat mes de juliol, campió estatal en la mateixa especialitat, en pes supermitjà. Es va proclamar, a més, campió de Catalunya l'any 2011, igualment en la categoria de supermitjà en full-contact professional, i en semiprofessional l’any 2006.

Anteriorment, en la divisió amateur, es va alçar amb el campionat estatal l'any 1999. El combat d'aquest divendres ha estat pactat a 10 assalts de dos minuts de durada cadascú i és l’enfrontament principal d’una vetllada que comptarà amb 10 duels més, repartits entre les disciplines de full-contact, kick-boxing i muay-thai

José García, al capdavant del García Team, entrena i dirigeix a Terrassa (Vallès Occidental) les carreres de púgils professionals i amateurs en diversos esports de contacte en ring (boxa, full-contact, kick-boxing, thai boxing) des dels anys noranta tot i que, darrerament, és la boxa la disciplina que practiquen la majoria dels seus competidors.  És entrenador de boxa de primer grau nacional, tercer dan de kick-boxing, cinturó negre de kàrate i campió estatal d’aquesta darrera disciplina l’any 1999, motiu pel qual va ser reconegut millor esportista de Terrassa de l’especialitat.