obres

L'Ajuntament de Vallgorguina ja disposa de l'avantprojecte de semi tancament de la pista poliesportiva

El Consell Comarcal del Vallès Oriental l'ha presentat a l'equip de Govern Municipal

per Jordi Purtí, Vallgorguina, Catalunya | 6 d'octubre de 2021 a les 17:15 |
Un moment de la reunió entre representants del Consell Comarcal del Vallès Oriental i membres del Govern Municipal de Vallgorguina | Aj Vallgorguina

L'alcalde Joan Mora i regidors de l'equip de Goven Municipal s'han reunit aquest migdia amb representants del Consell Comarcal del Vallès Oriental a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vallgorguina per parlar sobre l'avantprojecte de semi tancament de la pista poliesportiva.

En aquest sentit, el Consell Comarcal ha treballat en funció a l'encàrrec previ de l'equip de govern que es basa primordialment en un tancament perimetral parcial: Total a la façana del carrer del Sol i parcial al carrer Església i aparcament; Disminució de la pressió sobre els pisos del carrer del Sol; i la incorporació de futures fases.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha informat al consistori de l'execució de nous tancaments perimetrals, revestiment interior fonoabsorbent en diversos trams, sanejament i protecció enfront la corrossió de l'estructura existent i reparació de filtracions. També es valoraran comprovacions acústiques i l'execució d'una nova coberta.

De moment no s'inclou la instal·lació de plaques fotovoltaiques, instal·lació de ventilació, adeq2uació de l'enllumenat, actuacions sobre el paviment i modificacions de la distribució.

Plaques a la coberta

De tota manera, des de l'equip de Govern Municipal s'està estudiant la instal·lació de plaques fotovoltaiques a tota la coberta de la pista poliesportiva i a altres punts de Vallgorguina. De fet, ja es disposen d'estudis per valorar-ho.

 

Un del plànols de l'avantprojecte Foto: Aj Vallgorguina


 

 

Participació