1 de 10
obres

L'Ajuntament de Riells i Viabrea comença les obres noves de l'aparcament del nou CAP

També es millora la seguretat viària amb un pas elevat

Terrenys on es construirà el nou CAP de Riells i Viabrea | Aj Riells i Viabrea
per Redacció, Riells i Viabrea, Catalunya | 6 d'octubre de 2021 a les 11:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les obres d'adequació de l'aparcament del nou Centre d'Assistència Primària (CAP) de Riells i Viabrea, al carrer de Baix a la urbanització Riells1 és previst que comencin el dilluns 13 d'octubre. Segons ha comunicat l'Ajuntament una vegada acabada l'obra, es farà una actuació entre el carrer Gaserans i l'avinguda Agustí Simó al barri de l'Estació, que consistirà a fer un pas de vianants elevat per donar seguretat viària a les persones que travessen el carrer.

A més s’estrenyerà el carrer i l'avinguda a l'alçada de la mateixa cruïlla que servirà per baixar la velocitat en aquesta zona. Això pot suposar que hi hagi alguna restricció al trànsit rodat per aquests carrers.


Per l'Ajuntament de Riells i Viabrea aquestes obres es consideren importants per al municipi ja que així es dona resposta a la petició feta pels veïns i veïnes del barri de l'Estació.
 

 

 

Participació